Näin tilaat Z500:n suunnitelman?

Kotisivun kautta

1. Valitse sopiva suunnitelma

Käytä parametrista hakua löytääksesi tarvitsemasi suunnitteluvaihtoehdon.

2. Vahvista valintasi

Paina suunnitelmaprofiilissa Haluan suunnitelman painiketta ja täytä tilauslomake. Älä ole huolissasi:voit myöhemmin tehdä muutoksia suunnitelmaan ja neuvotella arkkitehtimme kanssa.

3. Opastamme sinua eteenpäin

24h aikana sinuun ottaa yhteyttä myyntiasiantunijamme.Hän kuuntelee toivetasi, konsultoi sinua ja autta päätymään hyvään suunnitteluratkaisuun.

4. Maksaminen

Kun olet keskustelemalla myyntiasiantuntijamme kanssa varmistunut, että tästä suunnitelmasta tulee todella kotisi, laadime sopimuksen ja laskutamme suunnitelman lisenssistä.

5. Tavataan

Voidaksemme tarkentaa kaikki toiveesi ja sisällyttää ne suunnitelmaan kutsumme sinut tapaamiseen arkkitehtimme kanssa. Tämän vaiheen jälkeen kuluu 3-4 viikkoa rakennusluvan hakemiseen kunnaltasi, sitten voit alkaa rakennuttaa taloa.

Sähköpostitse

1. Kerro toiveistasi

Ellet löytänyt kotisivun valikoimasta täysin sopivaa vaihtoehtoa, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@z500.fi, niin tarjomme sinulle hyvän ratkaisun.

2. Tavataan

Voidaksemme tarkentaa kaikki toiveesi ja sisällyttää ne suunnitelmaan, kutsumme sinut tapaamiseen arkkitehtimme kanssa.

3. Vahvista valintasi

Jos olet tyytyväinen tarjoamiimme ideoihin, teemme sopimuksen ja aloitamme suunnitelman laadinnan.

4. Maksaminen

Maksat työstä kolmessa erässä: käsiraha 30 %, luonnos 20 % ja esisuunnitelma 50 %. Työn valmistuminen vie 3-4 viikkoa. Sitten voit hakea kunnaltasi rakennusluvan, ja 3-4 viikon päästä voit alkaa rakennuttaa taloa.

Soita meille

1. Uusimaa

(+358) 40674 0064

2. Varsinais-Suomi

(+358) 40126 4340

Mitä Z500:n suunnitelma sisältää?

Toimitamme talon suunnitelman kahtena kappaleena: paperilla ja sähköisesti esisuunnitelman tasolla. Tämä riittää, jotta voit hakea kunnaltasi rakennusluvan ja rakennuttaa suunnitelman talon.

Luovutamme suunnitelman piirustukset ja asiakirjat kätevässä salkussa, eli kaikki tarvittavat tiedot ovat tallella samassa paikassa.

projektikataloog_png

Suunnitelman tilaajalle kaupan päälle

Fotorealistiset sisänäkymät

Paljon erittäin hyviä tarjouksia kumppaneiltamme